Kijk HOE DAN? terug

We kijken terug op een bijzondere dag, waar de talkshow een persoonlijk gezicht gaf aan het thema eenzaamheid en waar in de middag samenwerking centraal stond. Kijk hier alle opnames van HOE DAN? regio West terug.

09:30-10:30

UP! talkshow

De dag opent met een inspirerende UP! talkshow. Presentator Hadassah de Boer interviewt regionale initiatiefnemers van grote en kleinschalige initiatieven: wat maakt hen succesvol?

talkshow
14:00-14:30

Vragen halfuurtje Eén tegen eenzaamheid

Loop jij rond met een vraag voor iemand van het ministerie van VWS, actieprogramma Eén tegen eenzaamheid? Kijk om 14.00 uur naar het vragenhalfuurtje met Eén tegen eenzaamheid. Wie weet zit jouw vraag erbij.

vragen
10:30-14:00

Pauze

De hele dag naar een online werkconferentie kijken is best een opgave, dus heb je een paar uur de tijd om je eigen ding te doen of te netwerken met de andere bezoekers van de conferentie.

pauze
14:45-17:00

Werksessies

In twee rondes krijg je de mogelijkheid om samen aan de slag te gaan. Doe nieuwe contacten op en maak je sterk tegen eenzaamheid.

werksessies
doorlopend

Netwerketalage

De redactie van HOE DAN? ging op zoek naar een aantal aansprekende voorbeelden van initiatieven die zich inzetten tegen eenzaamheid. Versterk je netwerk door contact met ze op te nemen.

netwerk

VWS | UP!

Eén tegen eenzaamheid wil de trend rond (dreigende) eenzaamheid bij ouderen doorbreken. UP! - een landelijke beweging met een nieuwe kijk op ouder worden - opent met een inspirerende UP! talkshow rond de vraag HOE DAN?