Een nieuwe kijk op ouder worden

“Het feit dat ik open ben geweest over alles,  heeft er toe geleid dat ik nu een andere relatie heb met mijn dochters. En daar ben ik gewoon zielsblij mee.”

U heeft 10 verhalen kunnen beluisteren. Mieke, Sjef, Coby, Aad, Ineke, Loek, Eugenia, Cees, Ties en Jetty vertrouwden u toe wat speciale gebeurtenissen in hun leven hen hebben gebracht. 

Het maken van de podcast deed hen goed. Het bracht hen opnieuw in gesprek met naasten. Jetty Mathurin blikt samen met psycholoog René Diekstra in deze speciale aflevering terug. Wat doet het met je, als je je verhaal deelt?

Luister aflevering 11 hier:

TOEN & NU

TOEN & NU is een podcast over ouderen die voor ingrijpende gebeurtenissen kwamen te staan. Het bracht ze uit balans, maar ook de kans op een nieuwe koers met verrassende vergezichten. Hoe dan? Dat hoort u in deze podcast.

TOEN & NU is gemaakt ter ere van Jo Visser, die 100 jaar geleden met haar brieven mensen moed in sprak als het leven tegenzat. Haar inspirerende gedachtegoed van toen herkent u in de verhalen van nu. TOEN & NU is gemaakt door UP! in opdracht van het Jo Visser fonds in samenwerking met verschillende Zonnehuizen, waar het tot op de dag van vandaag draait om liefdevolle zorg.

TOEN & NU wordt gemaakt door UP!, Roos Oosterbaan en Leonie van Noort in opdracht van het Jo Visser fonds.
Verteller: Sergio Vyent
Muziek: Joost Lijbaart
Alle afleveringen

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20-11-20_UpinNederland_JoVisser_illustratie_voorstel2-08-1024x1024-1.png

Blijf UP de hoogte!

Contact

Interesse in een samenwerking?
We staan voor je klaar.

06 83 83 24 21