Een nieuwe kijk op ouder worden

Eenzaamheid is niet langer een persoonlijk taboe, maar een breed gedragen maatschappelijk vraagstuk. Tegelijkertijd wil niemand zichzelf als eenzaam (laten) bestempelen. 

Hoe communiceer je op een sensitieve en toegankelijke manier over eenzaamheid? Hoe kom je tot een heldere afbakening van doelstelling, doelgroep en boodschap? Hoe benoem je eenzaamheid, wat werkt wel en wat niet?

Het webinar behandelt cases uit de praktijk van Eén tegen eenzaamheid en daarbuiten, geeft praktische handvatten om zelf aan de slag te gaan en inspiratie om zelf een campagne te starten.

Het webinar is bedoeld voor professionals die zich vanuit gemeentelijke overheid, zorg- en welzijn of maatschappelijke organisaties bezighouden met het thema eenzaamheid.

Alet Klarenbeek is adviseur en strateeg op het gebied van ouderencommunicatie en directeur van UP! en deelt graag haar brede kennis en ervaring met u. Veel en divers beeldmateriaal passeert de revue: goede voorbeelden naast missers, aangevuld met slimme tips over hoe het wél kan. Reacties zijn van harte welkom: alet@upinnederland.nl.

Blijf UP de hoogte!

Contact

Interesse in een samenwerking?
We staan voor je klaar.

06 83 83 24 21