Een nieuwe kijk op ouder worden

Luister naar het verhaal over de veerkracht van Paul. 79 Jaar geleden geboren in de Verenigde Staten van Amerika. Sinds 1975 leeft hij volledig in Nederland. Zijn vrouw is op jonge leeftijd overleden en liet hem achter met 2 jonge kinderen. Welke keuzes heeft hij gemaakt en hoe bepaalde dit zijn leven? Hoe is hij zijn depressie te boven gekomen en op welke manier draagt hij zijn steentje bij en blijft hij zichzelf prikkelen?

Luister aflevering 1 hier:

MIJN LEVEN DAAR EN HIER

Ontmoet in deze podcastserie Paul uit de Verenigde Staten, Viktoria uit Roemenië, Guillaume uit Suriname , Lisa uit Indonesië en Muslum uit Turkije. Zij gunnen ons een kijkje in hun wereld en achtergrond. Luister mee en ontdek wie ze zijn, wat hen hier heeft gebracht en hoe zij hun oude dag in Nederland doorbrengen. Ervaar – en herken wellicht – hoe ze hun weg vinden, het goede waarderen en moeilijke momenten overwinnen.

Deze samenwerking tussen ouderen met een migratieachtergrond, Leyden Academy, UP! en Romanee Rodriguez is mogelijk gemaakt door het Jo Visser fonds en het Hofje Codde en Van Beresteyn.

Blijf UP de hoogte!

Contact

Interesse in een samenwerking?
We staan voor je klaar.

06 83 83 24 21