Een nieuwe kijk op ouder worden

‘Wat ik nog graag een keer zou willen meemaken?’ Het is even stil. Je hoort haar bijna nadenken en dan komt het: ‘Dat iemand me nog eens schaamteloos nafluit!’ Iedereen lacht. ‘Ja! Dat! Je gezien weten, op je allermooist, gewoon door een willekeurige man op straat.’ Als je jong bent, vind je dat meestal niet prettig, maar nu, de 75 gepasseerd, roept het een mooie herinnering op. Aan jonge jaren, fietsend door de stad, zelfverzekerd, mooi, bewonderd.

Het is eindelijk zover: de twee nieuwe magazines In je Uppie zijn af. De magazines staan vol mooie en herkenbare verhalen van deelnemers aan In je Uppie-gesprekken. Een In je Uppie-gesprek staat gelijk aan het delen van levensverhalen. Verhalen van mensen die het leven trotseren, nemen zoals-ie is, vieren en liefhebben. Verhalen over verdriet, geluk, maar bovenal veerkracht. “Het is heerlijk om even je hart te kunnen luchten en te luisteren naar de verhalen van anderen.”

Lees de magazines hieronder.

Lees hier het landelijke magazine.

Lees hier het Friese magazine.


Liever downloaden?
Bekijk hier het landelijke magazine als pdf.
Bekijk hier het Friese magazine als pdf.

Ook is het mogelijk om een geprinte versie van de magazines aan te vragen. Stuur hiervoor een mail naar info@upinnederland.nl

Blijf UP de hoogte!

Contact

Interesse in een samenwerking?
We staan voor je klaar.

06 83 83 24 21