Een nieuwe kijk op ouder worden

Workshops om succesvol een lokale campagne tegen eenzaamheid op te zetten

Je wilt iets doen aan eenzaamheid in jouw gemeente, maar tot wie richt je je dan? En wat is eigenlijk de kern van je boodschap? Je hebt een project voor ogen om eenzaamheid tegen te gaan, hoe spreek je je doelgroep aan? Het zijn vragen die de meesten van ons herkennen. Begin dit jaar organiseerde het actieprogramma Eén tegen eenzaamheid een serie workshops. Deze serie wordt wegens groot succes herhaald.

Schrijf je hieronder in voor een workshop naar keuze. Vol is vol.

Workshops

 • Strategie en concept in een notendop 
  Donderdag 25 november van 9.00 – 11.00 uur

  In deze workshop leer je in 5 stappen hoe je tot een effectieve campagne rondom het thema eenzaamheid kan komen, met een heldere afbakening van je doelstelling en doelgroep. 

  Ik heb interesse »
 • Corona en nu? 
  Donderdag 2 december van 9.00 – 11.00 uur

  We hopen dat we corona achter ons kunnen laten, maar wat zijn de lessen die we hebben geleerd? Wat heeft corona ons gebracht op het gebied van communicatie en eenzaamheid en hoe kan je die kennis toepassen?

  Ik heb interesse »
 • Lokale campagnes: tellen – vertellen – laten vertellen
  Donderdag 9 december van 9.00 – 11.00 uur

  Hoe kan je je randvoorwaarden en doelstelling zo formuleren dat de media en lokale partners je gaan helpen om je boodschap (en dus je doelgroep) te versterken?

  Ik heb interesse »

Webinar

De workshops zijn een vervolg op het webinar Toegankelijke communicatie en eenzaamheid. Heb je dat gemist? Je kan het hier terugkijken. 

Blijf UP de hoogte!

Contact

Interesse in een samenwerking?
We staan voor je klaar.

06 83 83 24 21