Een nieuwe kijk op ouder worden

Ons publiek is onze redactie

UP! bestaat dankzij haar bezoekers en achterban. Als programmamakers houden wij een vinger aan de pols van nieuwe ontwikkelingen en initiatieven, maar het liefst leggen we ons oor te luister bij jou. Wat zijn de thema’s die u graag op het podium zou zien? Laat het ons weten via info@upinnederland.nl.

Beweging

UP! is een beweging. Help UP! groeien door ons te volgen op social media zoals facebook , twitter, instagram en linkedin.

Of breng ons in contact met organisaties om mee samen te werken, we kijken graag wat de mogelijkheden zijn en worden gelukkig van het samenstellen van live programma’s rond een thema.

Doneren

Ondersteun UP! met een donatie. Met uw hulp kan UP! haar programma’s blijven maken en meer mensen met elkaar in contact brengen.

UP! is een project van Stichting MOAI, dat door de Belastingdienst is erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Een gift aan een ANBI (algemeen nut beogende instelling) mag u aftrekken in uw aangifte inkomstenbelasting. U moet wel voldoen aan de voorwaarden van de Belastingdienst.

Blijf UP de hoogte!

Contact

Interesse in een samenwerking?
We staan voor je klaar.

06 83 83 24 21