Een nieuwe kijk op ouder worden

UP! organiseert ontmoeting en heeft jarenlange ervaring in het realiseren van live programma’s, zoals de maandelijkse uitverkochte talkshows in De Rode Hoed en De Nieuwe Liefde in Amsterdam of groepsgesprekken met uiteenlopende ouderen door het hele land.

UP! houdt van schurende thema’s en zingeving. Hoe maak je spijt bespreekbaar, hoe ga je om met je naderende dood, wat kan je familie betekenen, of juist niet?

UP!’s redactie heeft een balboekje vol bekende en minder bekende Nederlanders of gaat op zoek naar díe mensen met een persoonlijk verhaal, die uw doelstelling of vraagstuk effectief voor het voetlicht brengt. Want daar gaat het om: hoe raak je je publiek of achterban?

Event

Ook als er iets te vieren valt, is UP! van de partij. Bij FISSA! – straattaal voor feest – was het theater van de 100 jarige Openbare Bibliotheek Amsterdam (oba) tot de laatste stoel gevuld voor een sprankelende talkshow met o.a. het oudste lid van de bieb – 107 jaar oud! -, een kijkje in het leven van Carry Tefsen (80) en het 100+ onderzoek van prof. Henne Holstege (Amsterdam Umc).

Podcast

TOEN en NU is een podcast over ouderen die door een ingrijpende gebeurtenis in hun leven een nieuwe koers – met verrassende vergezichten – ontdekten. De 10 authentieke verhalen zijn verzameld ter ere van Jo Visser, die 100 jaar geleden met haar brieven mensen moed insprak, als het leven tegenzat. Opdrachtgever is het Jo Visser fonds en een aantal Zonnehuizen.

Werkconferentie

UP! tekende in 2019 en 2020 voor de programmasamenstelling en realisatie van HOE DAN?, een viertal landelijke werkconferenties in het kader van het actieprogramma Eén tegen eenzaamheid van het ministerie van VWS. Talkshows met spraakmakende gasten, interactieve werksessies, lezingen. Effectieve interventies tonen, inspiratie bieden en lokale samenwerking actief stimuleren. Dat is gelukt.

Meer informatie over HOE DAN? vindt u op www.hoedanwerkconferentie.nl

Blijf UP de hoogte!

Contact

Interesse in een samenwerking?
We staan voor je klaar.

06 83 83 24 21