Een nieuwe kijk op ouder worden

Talkshows

UP! realiseert sinds 2017 uitverkochte talkshows in De Rode Hoed en De Nieuwe Liefde in Amsterdam. Een en ander in nauwe samenwerking met co-producent Amerpodia en met steun van uiteenlopende partners.

Flyer van de talkshow Leven en dood, in gesprek met je dokter, in samenwerking met Amsterdam UMC.

Sinds begin 2020 maakt UP! ook online programma’s en producties. Zo volgden meer dan 800 mensen (70% 65+) de Friese online talkshow Blijf in beweging met o.a. prof. Erik Scherder, in samenwerking met ZuidOostZorg en Het Bolwerk.


UP! ontbijtshow

De UP! ontbijtshow in Deventer is gemaakt in het kader van Meer veerkracht Langer Thuis van FNO. Presentator Hadassah de Boer ging onder meer in gesprek met Olga Commandeur, die dagelijks op tv meer dan 100.000 mensen bereikt met Nederland in Beweging. Gamen en gezelligheid gaan prima samen bij Eet, Game, Match. Natuurlijk was er ook muziek. René Bishop, bekend van The Voice Senior , trad op en singer-songwriter Maarten van Veen schreef een op maat gemaakt Krasse Fratsen lied voor senior Gerd van der Zwaluw. 


100 jaar OBA

Wat doe je als de Openbare Bibliotheek Amsterdam (oba) 100 jaar bestaat? Je organiseert een FISSA! (straattaal voor feest). Het theater was tot de laatste stoel gevuld voor een sprankelende talkshow met o.a. het oudste lid van de bieb (107 jaar oud!), een kijkje in het leven van Carry Tefsen (80) en het 100+ onderzoek van prof. Henne Holstege (Amsterdam Umc).


Podcast

TOEN en NU is een tiendelige podcast over ouderen die door een ingrijpende gebeurtenis in hun leven het even niet meer zagen zitten, maar die ontdekten dat diezelfde gebeurtenis óók een nieuwe koers met verrassende vergezichten bood. UP! tekende voor concept, strategie, communicatieplan, realisatie & distributie en verzorgde de research en selectie t.b.v. makers, vertellers en geïnterviewde ouderen.


Werkconferentie

UP! tekende in 2019 en 2020 voor de programmasamenstelling en realisatie van HOE DAN?, een viertal landelijke werkconferenties over lokale samenwerking in het kader van het actieprogramma Eén tegen eenzaamheid van het ministerie van VWS. Twee edities waren bovendien in co-productie met het FNO-programma Meer Veerkracht, Langer Thuis. Talkshows met spraakmakende gasten, interactieve werksessies, lezingen. Voor elk wat wils en voor alle professionals (vanuit overheid, zorg en welzijn, cultuur en sport) die zijn betrokken bij lokale samenwerking om eenzaamheid tegen te gaan.

Blijf UP de hoogte!

Contact

Interesse in een samenwerking?
We staan voor je klaar.

06 83 83 24 21