Een nieuwe kijk op ouder worden

Webinars en interactieve workshops

Alet Klarenbeek, communicatiestrateeg en initiatiefnemer van UP!, vertaalt haar jarenlange ervaring met communicatievraagstukken en het thema ouder worden graag tot een informatieve en interactieve presentaties. Zo geeft zij lezingen over communicatie in relatie tot de leefwereld van ouderen, over ouderencommunicatie in het algemeen en ouderencommunicatie en deelonderwerpen, zoals eenzaamheid of Corona.

Recent realiseerde zij het webinar Effectieve communicatie en eenzaamheid in het kader van het actieprogramma Eén tegen eenzaamheid, in opdracht van het ministerie van VWS.

Publicatie

In opdracht van GGD Amsterdam realiseerde UP! de publicatie Ouderencommunicatie, met praktische informatie, tips en voorbeelden om activiteiten voor ouderen onder te aandacht te brengen. Het is bedoeld voor initiatieven die activiteiten organiseren voor ouderen, maar moeite hebben om hen te bereiken. De publicatie is verspreid onder honderden sociaal maatschappelijke, culturele, buurt- en sportinitiatieven en wordt volop gebruikt.

Download de publicatie hier.

Magazine

Iets wat je in je handen kan houden doet het goed bij oudere doelgroepen en biedt volop mogelijkheden voor prachtige foto’s. UP! realiseerde met veel plezier het In je Uppie magazine om wetenschappelijk impact onderzoek naar de gespreksmethodiek te illustreren, o.a. door deelnemende ouderen te portretteren. Wilt u ook een magazine maken? UP! kan de hele productie verzorgen: van research, redactie en fotografie tot vormgeving en distributie.

Liever downloaden? Bekijk het magazine hier als pdf.

Blijf UP de hoogte!

Contact

Interesse in een samenwerking?
We staan voor je klaar.

06 83 83 24 21