Een nieuwe kijk op ouder worden

Steeds meer kunstenaars maken projecten waarin ouderen actief kunnen participeren. Er is echter nog een wereld te winnen.

Op 23 november willen we een nieuwe schakel in de ketting van ouderen en cultuurparticipatie smeden. Kom en werk mee aan een volgende stap! Er is o.a. recent onderzoek over Kunst op Recept en over (on)mogelijkheden van intergenerationele samenwerking, een nieuwe onderwijsmodule, inbreng van verzekeraars en nog veel meer.

Aan het eind van de dag hebben we nieuwe stappen gezet op het gebied van cultuurparticipatie en weten we wie de spelers zijn die de legacy van LF2018 Culturele Hoofdstad op zich gaan nemen. De agenda’s voor 2019 worden getrokken. Nieuwe kansen dienen zich aan. Zorg dat je erbij bent!

Bekijk hier het programma.

Kom je ook? Inschrijven kan via DEZE LINK

N.B. Als bezoeker van het UP! congres mag je met €7,50 korting naar de vrijdag van  het Explore the North festival vol muziek, literatuur, theater, beeldende kunst en meer.

WHAT’S UP is tot stand gekomen in samenwerking met o.a. LKCA, WE THE NORTH, RCOAK, Sluyterman van Loo, Gemeente Leeuwarden, Een van de Jongens, Keunstwurk, Het Nieuwe Stads Weeshuis, provincie Fryslân, Ministerie van VWS, Explore The North festival, VSB Fonds, Beter Oud | ZonMw en het Humanistisch Verbond.

Foto: Still uit de documentaire De Nieuwe Morgen

Blijf UP de hoogte!

Contact

Interesse in een samenwerking?
We staan voor je klaar.

06 83 83 24 21