Een nieuwe kijk op ouder worden

Kijk de UP! talkshow Technologie livestream terug op youtube

Lees en download hier de programma handout met vele tips

Wordt de robot mijn redding? Ja, dat zou zo maar kunnen. Deze avond biedt een kijkje in de wondere wereld van technologie. Over robots, domotica en je huisarts online.

Met o.a. Neelie Kroes, Geja Langerveld (Active & Assisted Living ZonMw) , Roel Boumans (Radboudumc en TU Delft) en Frederieke Jacobs van het online platform SmartHealth.nl
Speciale gast is de robot Pepper.

Of je nu wil of niet, technologie gaat een steeds grotere rol in ons leven spelen. Neelie Kroes weet dat als geen ander en geeft een call to action.  Geja en Roel laten talloze voorbeelden zien, want er is veel te ontdekken. Technologie in huis om het risico op vallen te verminderen, bio technologie om je lichaam te versterken en huis-, tuin- en keukentechnologie om je leven aangenamer en wellicht gezonder te maken. Frederique van Smarthhealth vertelt ons wat er momenteel al allemaal  is en wat er gaat komen op het gebied van praktische technologische snufjes, in het bijzonder in de zorg.
Uiteraard belichten we ook andere kant van de zaak: wat doet technologie met ons als mens en met onze relaties?

Bij UP! hebben we elke maand één van de kandidaten van The Voice Senior live on stage! Vanavond treedt Marjolein Gabel op.

Presentatie door Hadassah de Boer.

 

Blijf UP de hoogte!

Contact

Interesse in een samenwerking?
We staan voor je klaar.

06 83 83 24 21