Een nieuwe kijk op ouder worden

Ouder worden en de dood en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We moeten leven met het verlies van onze geliefde, van familie of van vrienden. Dat kan voelen alsof je opnieuw moet leren leven. Hoe ga je door? Is er een recept voor? We praten met ervaringsdeskundigen en andere gasten.

Met o.a. Hans Kemna, Ineke Swanevelt en Jenny Arean.

Casting director Hans Kemna (78) was 50 jaar samen met zijn vriend Adrian Brine. Toen ging Adrian dood.

Actrice Ineke Swanevelt (74) was 44 jaar samen met haar man Hans toen ze alleen verder moest. Het afgelopen jaar schreef ze er een boek over met als voorlopige titel: We verliezen elkaar niet.

Achter elke rouwadvertentie gaat een verhaal schuil. Mickelle Haest tekent in Het Parool wekelijks in de zaterdag bijlage de ervaringen op van een uitvaartverzorgster in haar column De Kraai.

Met muziek van Jenny Arean en haar pianist Marc-Peter van Dijk.

Kunstenaar Femke van Gemert maakte de gewaagde stap van de commerciële modewereld naar vrij werk. Ze heeft een grote passie voor stoffen en het hergebruik ervan – ze gebruikt uitsluitend restanten en maakt daar prachtige wandkleden van, die over de hele wereld geëxposeerd zijn. Femke maakt ook wandkleden van kleding, die achterblijft nadat iemand is overleden. En daarom is ze onze gast.

Drankjes mogen mee de zaal in en je kan volop reageren op wat er op het podium gebeurt.

De presentatie en interviews zijn in handen van Hadassah de Boer.

Blijf UP de hoogte!

Contact

Interesse in een samenwerking?
We staan voor je klaar.

06 83 83 24 21