Een nieuwe kijk op ouder worden

We kunnen elkaar op een aantal locaties van de OBA weer treffen. Praat met leeftijdsgenoten over het leven, dat plotseling zo anders is geworden.

Hoe gaat het met u?

Vanaf augustus openen een aantal locaties van de Openbare Bibliotheek Amsterdam weer hun deuren voor de wekelijkse koffiemomenten.

Laten we van gedachten wisselen en elkaar een beetje op de hoogte houden. Hoe is het om nog minder dan anders te weten hoe de toekomst eruit zal zien? Wat houdt u bezig? Na de serie gesprekken van de Openbare Bibliotheek Amsterdam via de telefoon kunt u nu op een aantal locaties weer fysiek aan de koffietafel met leeftijdsgenoten van gedachten wisselen. Reserveer een plekje door te mailen naar ouderenindewijk@oba.nl.

OBA Buitenveldert, Willem van Weldammelaan 5
Donderdag 6 augustus van 14.00 uur tot 16.00 uur

OBA Mercatorplein, Mercatorplein 89
Maandag 10 augustus van 14.00 uur tot 16.00 uur

OBA Reigersbos, Rossumplein 1
Donderdag 24 september vanaf 14.00 uur.

We praten over thema’s die ertoe doen als je ouder wordt, maar die normaal gesproken niet zo snel aan de orde komen, zoals spijt, afscheid of familie.

Het zijn geen ‘zware’ gesprekken, we hebben het er gewoon eens over. Een luisterend oor aan tafel kan herkenning, inspiratie en steun bieden. Wij zorgen voor koffie, thee en iets lekkers. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Het themagesprek aan de koffietafel duurt ongeveer 1,5 uur.

“Over sommige dingen praat je niet zo snel. Vandaag heb ik gezien hoe fijn het kan zijn om dat wél te doen. Leeftijdsgenoten snappen gewoon over welke tijd je het hebt. Het is ook bijzonder om de verhalen van anderen te horen.”

– Frans (71)

Blijf UP de hoogte!

Contact

Interesse in een samenwerking?
We staan voor je klaar.

06 83 83 24 21