Een nieuwe kijk op ouder worden

Soms loop je in je eentje na te denken over van alles en nog wat. Dan kan het fijn zijn om eens met leeftijdsgenoten van gedachten te wisselen. Dat kan bij de UP! themagesprekken van Humanitas in Groningen. UP! organiseert samen met Humanitas een nieuwe reeks gesprekken op verschillende locaties in Groningen.

In een ontspannen gesprekken hebben we het over belangrijke onderwerpen die ertoe doen als je ouder wordt. Centraal staan thema’s die normaal gesproken niet zo vaak aan de orde komen, zoals spijt, afscheid of familie. Het zijn geen ‘zware’ gesprekken, we hebben het er gewoon eens over.

Een luisterend oor aan tafel biedt herkenning, inspiratie en steun, zo merken wij. Dus kom gerust eens langs. Er is koffie en iets lekkers.

Deelname is gratis, maar meld u wel eerst even aan via de contactpersoon van de locaties hieronder. Ook kunt u zelf kiezen of u meedoet aan één gesprek of de hele serie volgt.

Het is fijn om ergens naar uit te kijken en ik vond het echt een leuk gesprek. Ik moest ook lachen om sommige verhalen.” – Harm (73)


Gesprekken in Vinkhuizen


vrijdag 16 februari om 15.00 uur
Thema: Samen
vrijdag 15 maart om 15.00 uur
Thema: Jezelf redden
vrijdag 19 april om 15.00 uur
Thema: Wensen en dromen
vrijdag 17 mei om 15.00 uur
Thema: Verandering

Locatie
Magma Vinkhuizen
Metaallaan 255
9743 BV Groningen

Meer informatie en aanmelden
Ina de Weerdt
050 – 3126000
ctdeweerdt@gmail.com


De gesprekken met mensen uit Groningen worden u aangeboden door UP! in samenwerking met Humanitas Groningen.Blijf UP de hoogte!

Contact

Interesse in een samenwerking?
We staan voor je klaar.

06 83 83 24 21