Een nieuwe kijk op ouder worden

HOE DAN?
Maandag 3 juni 2019 vindt in het kader van het actieprogramma Een tegen Eenzaamheid de werkconferentie HOE DAN? plaats in de Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden.

We willen op een actieve manier lokale samenwerking tot stand brengen tussen de verschillende domeinen, zoals overheid, zorg, welzijn, sport en cultuur. Hoe dan? Door kennis te maken met innovatieve en succesvolle initiatieven, door onverwachte invalshoeken te delen en vooral door actief samen aan de slag te gaan met concrete cases, zodat iedereen ná 3 juni verder kan met nieuwe of versterkte samenwerkingsverbanden en meer kennis van aansprekende projecten en lokale netwerken in Noord Nederland. Dit is je kans op (nieuwe) samenwerking.

VWS | FNO | UP!
Deze werkconferentie is een initiatief van het ministerie van VWS in samenwerking met FNO (Fonds Nuts Ohra), dat met haar programma Meer Veerkracht Langer Thuis tal van projecten heeft gerealiseerd rondom beweging en eenzaamheid bij kwetsbare ouderen. UP! – een landelijke beweging rondom ouder worden – tekent voor de samenstelling van het programma en de realisatie.

Inschrijven
Mail naar meedoen@hoedanleeuwarden.nl en je ontvangt binnenkort de inschrijflink en het programma.

Blijf UP de hoogte!

Contact

Interesse in een samenwerking?
We staan voor je klaar.

06 83 83 24 21