Een nieuwe kijk op ouder worden

Praat mee – vanuit uw eigen huis – met leeftijdsgenoten uit Haarlem over het leven, dat plotseling zo anders is geworden.

Hoe gaat het met u?

Laten we van gedachten wisselen en elkaar een beetje op de hoogte houden. Hoe is het om nog minder dan anders te weten hoe de toekomst eruit zal zien? Wat houdt u bezig? In deze groepsgesprekken via de telefoon komt u in contact met leeftijdsgenoten uit Haarlem.

Zo werkt het:

We voeren samen een telefonisch groepsgesprek onder leiding van een ervaren gespreksleider. Een gesprek heeft ongeveer 6 deelnemers. U spreekt elke week dezelfde mensen, maar elk gesprek heeft een ander thema. Dat kan van alles zijn: hoop, angst, thuis, vriendschap, familie, verlangen.

“Ik vond het echt prettig. Mooiste is natuurlijk om bij elkaar te zijn, maar dit is een goed alternatief.”

– Hennie (79)

Het ene moment kan het serieus zijn, het volgende moment vrolijk en licht. Er is geen dresscode en u kan zoveel koekjes bij de koffie nemen als u zelf wilt! Want… we zien elkaar niet, maar we horen elkaar des te beter.

U kunt meedoen met elk type telefoon.

Aanmelden is eenvoudig

Geef u hier op voor een gesprek en vul onderaan uw gegevens in. Het wijst zich vanzelf. Wilt u zich liever via de telefoon aanmelden? Bel dan met 06 – 17 17 62 82.

* Velden met een sterretje (*) zijn verplicht. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw gegevens om. In onze privacyverklaring staat beschreven hoe wij dit doen.

Blijf UP de hoogte!

Contact

Interesse in een samenwerking?
We staan voor je klaar.

06 83 83 24 21