Een nieuwe kijk op ouder worden

Soms loop je in je eentje na te denken over van alles en nog wat. Dan kan het fijn zijn om eens met leeftijdsgenoten van gedachten te wisselen. Dat kan bij de UP! themagesprekken van Sociaal Werk De Kear in de De Fryske Marren.

In een ontspannen gesprekken hebben we het over belangrijke onderwerpen die ertoe doen als je ouder wordt. Centraal staan thema’s die normaal gesproken niet zo vaak aan de orde komen, zoals spijt, afscheid of familie. Het zijn geen ‘zware’ gesprekken, we hebben het er gewoon eens over.

Een luisterend oor aan tafel biedt herkenning, inspiratie en steun, zo merken wij. Dus kom gerust eens langs. Er is koffie en iets lekkers.

Deelname is gratis, maar meld u wel eerst even aan via de contactpersoon van de locatie hieronder. Ook kunt u zelf kiezen of u meedoet aan één gesprek of de hele serie volgt.

“Over sommige dingen praat je niet zo snel. Vandaag heb ik gezien hoe fijn het kan zijn om dat wél te doen. Het is ook bijzonder om de verhalen van anderen te horen.” – Frans (70)


Gesprekken in Sint Nyk

Adres
Omloop 1, Sint Nyk

Dinsdag 10 januari
10.00 – 11.30 uur
Thema: Vriendschap

Dinsdag 24 januari
10.00 – 11.30 uur
Thema: in overleg
met de groep

Dinsdag 7 februari
10.00 – 11.30 uur
Thema: in overleg
met de groep

Deelname is gratis, maar meld u wel even aan:

06 30 29 59 60
t.kombrink@sociaalwerkdekear.nl


Deze gesprekken worden u aangeboden door UP! en zijn mede mogelijk gemaakt door RCOAK, Fonds Sluyterman van Loo, Oranje Fonds, Kanfonds – Fûns Lok op ien en Sociaal Werk De Kear.

Blijf UP de hoogte!

Contact

Interesse in een samenwerking?
We staan voor je klaar.

06 83 83 24 21