Een nieuwe kijk op ouder worden

Praat mee – vanuit uw eigen huis – met leeftijdsgenoten over het leven, dat plotseling zo anders is geworden.

Hoe gaat het met u?

Laten we van gedachten wisselen en elkaar een beetje op de hoogte houden. Hoe is het om nog minder dan anders te weten hoe de toekomst eruit zal zien? Wat houdt u bezig?

Zo werkt het:

We voeren samen een telefonisch groepsgesprek onder leiding van een ervaren gespreksleider. Elk gesprek heeft ongeveer 6 deelnemers.

Het is echt de moeite waard. En dat je elkaar niet kent is eigenlijk best lekker. Je doet extra je best om je verhaal te vertellen.

– Jan (79)

Elk gesprek heeft een ander thema. Dat kan van alles zijn: hoop, angst, thuis, vriendschap, familie, verlangen. U kiest zelf wat u het meeste aanspreekt.

Het ene moment kan het serieus zijn, het volgende moment vrolijk en licht. Er is geen dresscode en u kan zoveel koekjes bij de koffie nemen als u zelf wilt! Want… we zien elkaar niet, maar we horen elkaar des te beter.

U kunt meedoen met elk type telefoon.

Aanmelden is eenvoudig

Geef u hier op voor een gesprek en vul onderaan uw gegevens in. Het wijst zich vanzelf. Wilt u zich liever via de telefoon aanmelden? Dat kan natuurlijk ook. Bel met 06 – 17 17 62 82 en wij melden u aan.

Een gesprek voeren is het fijnst in de eigen taal. UP! is al jaren actief in Fryslân, natuurlijk in de ‘memmetaal’. De groepsgesprekken worden daarom ook in het Fries gehouden. Klik hier voor de Friese gesprekken.

* Velden met een sterretje (*) zijn verplicht. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw gegevens om. In onze privacyverklaring staat beschreven hoe wij dit doen.

Blijf UP de hoogte!

Contact

Interesse in een samenwerking?
We staan voor je klaar.

06 17 17 62 82